14 دلیل خوب برای طراحی وب سایت با وردپرس

طراحی وب سایت با وردپرس

وردپرس یک پلتفرم مدیریت محتوای قدرتمند است که ۳۹ درصد از کل وبسایت های موجود در اینترنت از انواع سایت های فروشگاهی یا حتی بزرگترین سایت‌های خبری آنلاین را تشکیل داده. معمولا وقتی شما عبارتی را در گوگل جستجو میکنید ۷۰ درصد نتایج جستجو، سایت هایی بر پایه وردپرس است. اگر هنوز برای طراحی وب سایت با وردپرس تردید دارید، با ما همراه شوید.

۱. هزاران برنامه نویس در جهان در حال توسعه وردپرس هستند

هزاران برنامه نویس خبره در سرتاسر جهان برای توسعه وردپرس تلاش می‌کنند. در هر ساعت کدهای بسیاری به وردپرس افزوده و بهینه سازی می‌شود و بعد از هفته‌ها تست و بررسی کدها، بروزرسانی جدیدی منتشر می‌شود. به این دلیل خیالتان از کارکرد صحیح وب سایت وردپرس آسوده باشد.

۲. باعث کاهش هزینه های طراحی و نگهداری سایت می‌شود

هزینه طراحی سایت وردپرس با وجود امکانات گسترده، کمتر از طراحی سایت اختصاصی با حداقل امکانات است. همچنین برای داشتن یک سایت شبیه وردپرس که از پایه برنامه نویسی شود نیاز به صدها میلیون تومان هزینه و زمان بسیار است.

۳. می‌تواند تمام نیازها را پوشش دهد

وردپرس روز اول به عنوان یک سیستم وبلاگ نویسی معرفی شد اما امروز دیگر مهم نیست یک وبلاگ کوچک می‌خواهید یا یک سایت فروشگاهی بزرگ، وردپرس تمام نیازها را به بهینه‌ترین نحو پوشش میدهد. با وردپرس برای وبلاگتان میتوانید یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنید یا حتی بلعکس.

۴. با آخرین استانداردهای سئو هماهنگ است

وردپرس، دوستِ موتور های جستجوی معروفی مانند گوگل و بینگ است. مت کاتس در سال ۲۰۰۹ گفت: معمولا سایت هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند؛ رتبه بالاتری در موتورهای جستجو دارند به این دلیل که ساختار وردپرس را به راحتی می‌توان برای خزش عنکبوت های گوگل بهینه سازی کرد.

۵. وردپرس امن و ایمن است

با محبوبیت وردپرس علاقه هکرها نیز برای حمله به آن افزایش می‌یابد. یکی دیگر از دلایل محبوبیت وردپرس اقدامات امنیتی است که توسعه دهندگان وردپرس برای حفظ اعتماد بین کاربران خود انجام می‌دهند. البته کاربران نیز باید احتیاط کنند و فقط قالب و افزونه ها را از منابع معتبر دانلود نمایند.

۶. وردپرس ریسپانسیو است

گوگل به صفحاتی که برای تلفن همراه بهینه نشده اند رتبه بسیار پایین تری می دهد. در وردپرس اگر از یک قالب ریسپانسیو حرفه ای استفاده می کنید برای بهینه سازی سایت از جهت نمایش صحیح در تبلت یا موبایل نیاز به تغییرات اساسی ندارید.

۷. مدیریت وردپرس برای صاحبان وب سایت آسان است

برای مدیریت و افزودن مطالب، محصولات، صفحات، بارگذاری عکس و فیلم در وب سایت و مدیریت منو ها نیاز به دانستن برنامه نویسی در وردپرس نیست و همه چیز به شکل بصری قابل کنترل است.

۸. بزرگترین و پر بازدید ترین سایت های جهان از وردپرس استفاده می کنند

سایت وردپرس

بزرگترین وب سایت های جهان از بزرگترین مجلات خبری گرفته مانند بی بی سی آمریکا یا مجله Vogue تا حتی وب سایت ناسا و یا رئیس جمهور سابق آمریکا (اوباما) از وردپرس استفاده می کنند. برای مشاهده بزرگترین وب سایت هایی که از وردپرس استفاده می کنند روی این لینک کنید.

۹. قابلیت ادغام و توسعه

وردپرس با بسیاری از پلتفرم های محبوب ادغام می شود تا سایت شما را مدرن تر کند. با افزونه های وردپرس به راحتی کمپین های ایمیل و خبرنامه بسازید و ارسال کنید. پلاگین های بسیاری وجود دارد که می توانید به راحتی هر آنچه را که می خواهید به وبسایت یا فروشگاه خود اضافه نمایید.

۱۰. راه حل های متعدد برای رفع مشکلات

به دلیل جامعه زیاد توسعه دهندگان وردپرس، دسترسی به افراد زیادی برای رفع مشکلات رایج دارید. همینطور انجمن هایی در اینترنت برای سوال و جواب در مورد وردپرس وجود دارد که به دلیل کاربران و جامعه بزرگ استفاده کنندگان، بسیار فعال و پاسخگوی شما هستند.

۱۱. وجود شرکت های میزبانی وردپرس با قیمت مناسب

اگر زمانی تصمیم بگیرید که ارائه دهنده خدمات میزبانی سایت خود را تغییر دهید؛ در پلتفرمی به غیر از وردپرس، این کار بسیار دشوار است. تمام ارائه دهندگان خدمات هاستینگ، سرویس میزبانی وردپرس را به همراه انتقال رایگان ارائه می‌دهند. اختلاف هزینه میزبانی سایر سایت های طراحی شده با پایتون، جاوا اسکریپت، جاوا، دات نت و… بسیار فاحش است.

۱۲. سایت خود را به روز نگه دارید

افزونه وردپرس

سایت های طراحی شده با وردپرس همواره پشتیبانی خواهند شد. اگر طراح سایت شما از افزونه ها و قالب های معتبری برای سایت تان استفاده کرده باشد؛ خاطرتان از بابت به‌روزرسانی‌های مادام‌العمر آسوده است. اما اگر قالب یا افزونه ها، حاصل طراحی اختصاصی شرکت باشد؛ با بروز شدن هسته وردپرس امکان ناسازگاری قالب یا افزونه وجود دارد.

۱۳. تعریف انواع دسترسی ها

در صورتی که شما تنها شخصی نیستید که وب سایت را مدیریت می کنید؛ وردپرس، تفکیک و دادن دسترسی های مختلف به کاربران را بسیار ساده کرده است. برخی از دسترسی های رایج وردپرس در ادامه آورده شده:

  • مدیر کل: دسترسی کامل به تمام ویژگی های سایت دارد.
  • ویرایشگر: می تواند مطالب خودش را منتشر کند و یا مطالب دیگران را تایید یا حذف کند.
  • نویسنده: می‌تواند مطالب خودش را منتشر کند.
  • مشارکت کننده: می‌تواند مطالب خودش را بنویسد و مدیریت کند اما برای انتشار آن باید مدیر کل یا ویرایشگر آن را تایید کنند.
  • مشترک: می‌تواند در سایت حساب کاربری ایجاد کند یا آن را ویرایش کند اما حق تغییر ویژگی های سایت، نوشتن یا انتشار مطالب را ندارد.

در وردپرس می توان نقش ها و دسترسی های زیادِ دیگری را با توجه به شرایط تعریف کرد مثل مدیر فروشگاه، حسابدار و یا…

۱۴. وردپرس در حال بهتر شدن است

به لطف دسترسی آزاد برای توسعه دهندگان، وردپرس با گذشت سال ها هنوز در حال پیشرفت است. این پلتفرم در سال ۲۰۰۳ برای ایجاد وبلاگ معرفی شد از آن زمان تا به امروز امکانات و ویژگی های بسیار زیادی به آن افزوده شده است. همچنین با توجه به مستنداتی که وردپرس ارائه کرده؛ برنامه نویسان می توانند آن را در جهت پیشبرد اهداف خود شخصی سازی کنند.

نتیجه گیری

همانطور که مشاهده می‌کنید با توجه به امکاناتی که این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند ارائه می دهد می‌توانید از آن برای ساخت یک وب سایت شخصی یا تجاری بزرگ استفاده کنید. اگر همچنان تردید دارید که از وردپرس برای طراحی سایت بهره ببرید به یاد داشته باشید که در ابتداء شروع کسب و کار آنلاین نباید خودتان را درگیر هزینه های گزاف طراحی وب سایت اختصاصی کنید.

ایده خود را با وردپرس شروع کنید و وقتی ایده و کسب و کارتان رشد کرد و وردپرس جوابگوی نیازهای تان نبود به دنبال طراحی سایت اختصاصی باشید.